Rozmohl se nám tady takový nešvar. Slavné pohádky a příběhy pro děti se začínají ve stále větším a větším měřítku předělávat na hororové remaky, ve kterých nechybí galony krve a samozřejmě i krutá smrt. Po Medvídkovi Pú se tak mládeži nepřístupné předělávky dočká i Petr Pan, Bambi, Šípková Růženka a dokonce i Popelka.

A právě krvavý remake Popelky, který ponese název Cinderella’s Curse, se nedávno pochlubil novými fotkami, které si můžete prohlédnout níže. Tvůrci už na konci jara lákali na to, že nás čeká řádně temné převyprávění slavné pohádky, které udělá radost především milovníkům hektolitrů krve. Z Popelky se totiž evidentně stane nemilosrdná vražedkyně, která se rozhodně s ničím párat nebude. 

Zda bude snímek ve výsledku skutečně děsivý, je samozřejmě zatím ve hvězdách, ale asi bychom spíše řekli, že nakonec půjde o absurdní komickou podívanou. Z fotek je každopádně zřejmé, že krve bude asi ve filmu dost, přičemž na jedné z nich to vypadá, že Popelka použila jeden ze svých střevíčků jako vražednou zbraň. Zveřejnění fotek navíc většinou nasvědčuje tomu, že první oficiální trailer je již za dveřmi.

Na výrobu filmu dohlížela firma ITN Studios, tudíž jde o stejné distributory, kteří nám nadělili i snímek Medvídek Pú: Krev a med od Rhyse Waterfielda. Hlavní role Popelky by se měla ujmout Kelly Rian Sanson (Když promluvila), zlou macechu si zahraje Danielle Scott, Vílu kmotřičku Chrissie Wunna a Popelčiny nevlastní sestry ztvární Lauren Budd a Mya Brown.

Otěží režie se ujala producentka a herečka Louisa Warren, která natočila už celou řadu většinou nízkorozpočotých hororů. Warren se taktéž postará o zvrácenou filmovou verzi Šípkové Růženky, která ponese název Sleeping Beauty’s Massacre. Z názvu už je asi jasné, co od toho můžeme očekávat, že?

Scénář k hororové Popelce si zas vzal na starost Harry Boxley, který například napsal horůrek Easter Bunny Massacre: The Bloody Trail (2022).

Snímek by měl vyjít někdy během letošního října/októbra.