Před přibližně dvěma lety začal Nerdfix spolupracovat se skupinou hráčů dračáku Na Tahu. Počáteční dohoda byla jednoduchá – my vám poskytneme fyzický prostor a technické zázemí na vysílání vašeho hraní a vy nám dodáte zajímavý obsah. Dostali jsme ale mnohem víc. V průběhu dvou let jsme se stali svědky vypjatých situací, epických bojů, dojemných mezilidských momentů, dokonalých improvizací ale i humorem a smíchem prosáklých zážitků. Jednoduše, stali jsme se součástí epické legendy o Věčných duších, skupině nezvyklých a nepravděpodobných hrdinů, kteří chtě nechtě musí zachránit svět. A to se stane již tuto sobotu. Nebo také strašným způsobem zemřou hrdinskou smrtí, to je také možnost.

Od pátka do neděle probíhá v Českých Budějovicích Fest Na Tahu a zlatým hřebem celého programu bude sobotní živé hraní Věčných duší. Poslední epizoda s číslem 69 (NICE), bude hraná nejen před živým publikem, ale účastnit se ji můžete i vy z pohodlí svých domovů. Streamovat se bude nejenom na Twitchi Na Tahu a jejich YouTube, ale i zde na stránkách NerdFixu a i na našem YouTube kanále. Protože tohle je finále. Zde končí celá jedna éra hrdinů. My s Geluem budeme přítomni přímo na festivalu, ale doufáme, že se s vámi uvidíme alespoň na streamu.

Pokud se snad bojíte, že byste děj nepobrali, protože vám chybí několik posledních epizod, nebo snad celá série, nebojte se. Přímo zde si můžete pustit rekapitulaci celého příběhu, která vás snad dostatečně připraví na velké finále.

Že je do soboty hodně času? Tak si pusťte třeba náš oficiální song Hupperdook nebo se podívejte na reportáž z loňského Festu Na Tahu. Anebo si prostě můžete pustit zatím poslední epizodu Věčných duší, protože tam to celé začíná. A přesně tam to bude i pokračovat v sobotu o 18:00 Na Tahu i na Nerdfixu.

Věčné duše: Poslední střet - Finále sezóny (1s69)