Marvelovský superhrdina Spider-Man měl za svůj životní cyklus mnoho obleků. A to nejen v komiksech, ale také ve filmech, seriálech nebo třeba i hrách. Zářným důkazem je tomu například i PlayStation exkluzivita Marvel's Spider-Man od Insomniac Games, která obsahovala přes třicet různých oblečků.

Přečtěte si také: Do Spider-Mana sa vracia Alfred Molina ako Doctor Octopus

Většina z nás zná Spider-Mana jako toho teenagera v červenomodrém obleku s černými prvky, ale vězte, že i tento klasický oblek měl mnoho podob. V roce 2021 však čeká komiksovou sérii The Amazing Spider-Man velká změna, protože Peter Parker dostane úplně nový vizuál.

Nový modrobílý high tech kostým byl navržen americkým komiksovým umělcem Dustinem Weaverem. Podle přiloženého obrázku můžete vidět, že změna je opravdu obrovská. Z kusu pružné látky se stala obrněná oranžově podsvícená zbroj plná technických vymožeností, která vypadá vizuálně naprosto famózně.

O speciálních dovednostech kostýmu však nejsou žádné informace. Poprvé by měl Peter Parket využít tento nový oblek v sešitu The Amazing Spider-Man #62, jenž vyjde v březnu/marci roku 2021. Pokud se vám kostým nelíbí, nezoufejte. Každý fanoušek Spider-Mana totiž ví, že se Peter Parker vždy po čase vrací zpět ke známému originálu.