Kanadský komiksový scénárista Chip Zdarksy se vždy především potloukal okolo příběhů Spider-Mana. Ve své nové připravované sérii nejenže vyměnil Marvel za DC Comics, ale rovnou se vrhl po hlavě na nejpopulárnějšího světového superhrdinu. Chip Zdarksy totiž bude pokračovat v sérii Batman!

V eventu s názvem Failsafe se spojí s legendárním kreslířem Jorge Jimenezem, který stojí jak za Batmanem, tak za Supermanem. Failsafe začne číslem Batman #125, které můžeme očekávat již v červenci tohoto roku.

Mělo by se jednat o event, který opět silně posune Batmanovu příběhovou linku do nové éry. V té je Batman pronásledován sny o temné budoucnosti, zatímco v Gothamu jsou miliardáři obětí tajemných vražd. Když se odhalí účast Batmanova úhlavního nepřítele, tak noční můry začínají teprve nabírat na obrátkách.

DC Comics k oznámení nové události vydal i trailer, který ukazuje základní náhled na to, jak bude komiks vlastně vypadat. Můžeme v něm vidět klasické Jimenezovo umění, které k Temnému rytíři pasuje. Také můžeme vidět několik záporáků, kteří budou Batmanovi opět zatápět. Těšit se můžeme na Jokera, Penguina nebo třeba na Clayface. Event Failsafe se určitě vyplatí sledovat a uvidíme, jestli se časem dočkáme i českého překladu.