Herci Jessemu Eisenbergovi pomalu táhne na čtyřicítku. Tak se rozhodl, že to taky zkusí za kamerou. A teprve nedávno vyšel oficiální trailer na jeho celovečerní debut jménem When You Finish Saving the World, který navíc vznikal pod dohledem studia A24, což už je sám o sobě příslib kvalitní podívané. Na samotnou upoutávku se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na dospívajícího mladíka jménem Ziggy Katz (Finn Wolfhard). Ten má dobře nakročeno k tomu, aby se z něho stala velká internetová celebrita, protože svým hraním na kytaru získává stále více a více fanoušků. Této zálibě však vůbec nerozumí jeho matka Evelyn (Julianne Moore), která poskytuje útočiště pro oběti domácího násilí. 

Zatímco Ziggy se snaží okouzlit krásku na škole, do které chodí, Evelyn se zas stará o mladíka jménem Kyle, jenž patrně kvůli násilnickému otci zavolal na policii. Oba však nejsou zcela spokojení. Zatímco se Ziggy poměrně nešikovně a neobratně snaží získat srdce dívky, do které je zakoukaný, Evelyn si trávením času s Kylem začne uvědomovat, že už si s vlastním synem nejsou tolik blízcí. Pokud se jim má oběma změnit život k lepšímu, musí najít způsob, jak si znovu začít rozumět.

Eisenberg se postaral jak o režii, tak i scénář. Mezi producenty filmu také patří Ali Herting, Dave McCary a Eisenbergova kolegyně ze Zombielandu, herečka Emma Stone.

Kromě výše zmíněných se ve filmu objeví také herci jako Alisha Boe, Jay O. Sanders, Sarah Minnich, Sara Anne, Eleonore Hendricks, Jordyn Aurora Aquino, Calhoun Koenig a Jack Justice.

Oficiální premiéra je stanovená na 20. 1. 2023.