Ne nadarmo se lidé bojí pořídit si děti a stát se rodiči na plný úvazek. Je to nesmírně velká a důležitá zodpovědnost, která vám opravdu zásadně ovlivní celý život. Možná přesně o této myšlence bude i nadcházející komediální seriál a horor jménem The Baby, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na osmatřicetiletou Natašu (Michelle de Swarte), jíž zcela nečekaně vstoupí do života neznámé mimino, o které se bude muset postarat. Tím její dosavadní svobodný život končí. Už si nemůže dělat cokoliv chce a kdykoliv chce, protože malé dítě si bude vyžadovat její plnou pozornost. To je však ještě ta lepší strana celého problému. 

Nenechte se však zmást oním roztomilým a neškodným zevnějškem. Postupem času se totiž ukáže, že ono mimino je velice manipulativní a krutou bytostí, která má navíc vražedné sklony. Natašin život se tak pomalu mění v jednu velkou noční můru, ze které zdánlivě není úniku. Odkud se dítě přesně vzalo? A co má za lubem? Je možné, že se jedná o nějaký mimozemský experiment? Jednoho dne přeci jen tak spadlo Nataše z nebes do náruče, tudíž taková možnost se musí brát v potaz. Trailer také láká na několik hlubších a vážnějších dějových linií, kterými by se seriál mohl zabývat. Například matky, které odhalují strašlivá a temná tajemství o péči dětí. Celý seriál tak může být symbolikou na častokrát nelehkou a možná i podceňovanou úlohu, jež spadne do klína každé ženě, která si pořídí dítě. 

A jelikož je to seriál o nelehkém mateřství, budou za ním stát především ženské ruce. Showrunnery celého seriálu se staly Siân Robins-Grace a Lucy Gamer, pro obě filmařky to bude jejich seriálový debut. O scénář se zas postarala Sophie Goodhart, která napsala hned několik epizod k populárnímu seriálu Sexuální výchova. Do režisérských křesel pro jednotlivé epizody usedly zas Ella Jones, Nicole Kassell, Stacey Gregg a Faraz Shariat. V seriálu se dočkáme herců jako Michelle De Swarte, Amira Ghazzalla, Amber Grappy, Patrice Naiambana, Sinéad Cusack, Shvorne Marks, Isy Suttie, Tanya Reynolds, Seyan Sarvan, Karl Davies Divian Ladwa. 

Oficiální premiéra je stanovená na 24. 4. 2022.