Legendární Steven Spielberg se po mnoha dlouhých letech vrátí ke svým oblíbeným mimozemšťanům. Jeho nadcházející film, o němž zatím pořád víme jen tom, že má souviset s UFO, by měl dorazit v roce 2026, přičemž se nám už postupně rozšiřuje obsazení. Nyní to vypadá, že by se k filmu mohli připojit další dva herci, jmenovitě Eve Hewson a Colman Domingo.

Eve Hewson, je irská herečka, která se už objevila ve Spielbergově skvělém dramatu Most špionů (2015). Zahrála si také v titulech jako Tady to musí být (2011), Motýlek (2017) a Robin Hood (2018), taktéž ji mohou znát fanoušci seriálu Knick: Doktoři bez hranic (2014).

Colmana Dominga bude znát každý, kdo viděl seriál Živí mrtví: Počátek konce (2015), spin-off veleúspěšné zombie série, v němž ztvárnil Victora Stranda. Poznat ho mohou ale také fanoušci Euforie (2019). I on už se Spielbergem v minulosti točil, přesněji spolu spolupracovali na snímku Lincoln (2012). V budoucnu ho také uvidíme v chystaném životopisném snímku Michael, který si posvítí na život popového krále Michaela Jacksona. 

K filmu by zatím měli být upsaní Emily Blunt (Oppenheimer) a Colin Firth (Kingsman: Tajná služba).

Připravovaný film uvede studio Universal Pictures, scénář zas zpracoval Spielbergův dlouholetý spolupracovník David Koepp (Jurský park, Indiana Jones a Království křišťálové lebky). Tak snad se ještě letos dozvíme, co přesně pro nás legendární filmař vlastně chystá.

Film by měl každopádně dorazit do kin 15. 5. 2026.