Minulý měsíc nám platforma Peacock nadělila první fotky z akčňáku Killer, amerického remaku stejnojmenné hongkongské řežby od Johna Woo. Slavný režisér se ujal otěží režie i pro nadcházející předělávku, která se může chlubit hvězdným obsazením. Nyní máme konečně na světě i oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Těšit se můžeme na více méně podobný příběh, který nabídl i původní snímek z roku 1989. Hlavní hrdinkou se stává obávaná nájemná vražedkyně jménem Zee (Nathalie Emmanuel), která je v pařížském zločineckém podsvětí známa jako ,,Královna mrtvých“. Když ale v pařížském nočním klubu odmítne zavraždit mladou slepou ženu (Diana Silvers) na příkaz svého šéfa a mentora Finna, začnou ji pronásledovat nejenom její staří zabijáčtí kolegové, ale také odhodlaný detektiv jménem Sy (Omar Sy).

I přestože obsazení je sympatické, tak beztak trailer vypadá jako tuctový akčňák, který jste už viděli tisíckrát. Některé mrkačky na původní film jsou ale fajn, tak třeba nás Woo přesvědčí, že stále ještě nepatří do starého železa. 

Slavný filmař se opět postaral o režii, na scénáři tentokrát pracovali Eran Creevy (Gentlemani) a Josh Campbell s Mattem Stueckenem (Ulice Cloverfield 10).

Dále se ve snímku objeví herci jako Sam Worthington, Saïd Taghmaoui, Grégory Montel a Hugo Diego Garcia.

Na službě Peacock od 23. 8. 2024, u nás by film tudíž mohl nabídnout SkyShowtime, případně i Amazon Prime Video.