Pokud prahnete po nějaké nové napínavé podívané s Kieferem Sutherlandem, máme pro vás skvělou zprávu. Hvězda ze série 24 hodin si zahraje hlavní roli v nadcházejícím seriálu Rabbit Hole od Paramount+, kterého se dočkáme už za necelé dva měsíce. Na oficiální teaser trailer se můžete podívat výše.

Upoutávka nám toho o hlavním ději moc neodhalí, těšit se ale každopádně můžeme na příběh Johna Weira (Sutherlnad), brilantního manipulátora, pro kterého brzy všechno půjde od desíti k pěti. Jistá skupinka mocných lidí na něho totiž hodila něčí vraždu, v rámci čehož se John musí neustále ohlížet přes rameno. Zapeklitá situace znemožňuje, aby měl John chvilku klidu, tudíž kvůli spánkové deprivaci začne mít pocit, že začíná přicházet o rozum. A to ho následně dovede k zoufalým krokům. 

Problém je ale ten, že John se hodlá postavit pro lidem, kteří mohou díky své moci manipulovat a ovládat celé populace. Pokud ale rychle něco neudělá, s poklidným životem se bude muset navždy rozloučit. Jistou pomoc ale možná najde u doktora Bena Wilsona (Charles Dance), podle kterého ale musí John počítat s tím, že jeho nepřátelé jsou všude. Tudíž nejlogičtějším pravidlem pro něho bude, aby nevěřil absolutně nikomu.

V té době ale John ještě neví, že se pouští do boje, ve kterém půjde o záchranu demokratického světa. Doufejme tedy, že v následujících týdnech se dočkáme nějakého plnohodnotného traileru, který nám o hlavním ději odhalí více informací. 

Za seriálem stojí filmařské duo Glenn Ficarra a John Requa, kteří se postarali jak o scénář, tak i režii jednotlivých epizod. Oba dva například stojí za známými snímky jako I Love You Phillip Morris, Bláznivá, zatracená láska a Focus.

Dále se můžeme těšit na herce jako Rob Yang, Jason Butler Harner, Meta Golding, Enid Graham, Walt Klink, Alexandra Castillo, Jonas Chernick a Tricia Black.

Oficiální premiéra na Paramount+ je stanovená na 26. 3. 2023.