A dnes ještě jedna novinka ohledně obsazení k chystanému třetímu dílu detektivky Na nože. Server Variety hlásí, že k filmu se oficiálně připojil sympatický irský herec Andrew Scott. Toho možná budou mnozí znát jako vychytralého padoucha Jima Moriartyho ze seriálu Sherlock (2010), ovšem pamatovat si ho ještě můžeme z titulů jako Noční jízda (2013), Spectre (2015) nebo Potvora (2016). Letos se nám také představil v titulní roli povedené série Ripley, který uvedl Netflix. Zatím ovšem není známo, koho přesně si zahraje.

Scott tak doplní obsazení, které kromě Daniela Craiga v roli detektiva Beniota Blanca tvoří i herci Cailee Spaeny (Občanská válka) a Josh O'Connor (Rivalové). Dále by se ve filmu mohli ještě objevit Tom Hardy (Venom) a Lindsay Lohan (Protivný sprostý holky), ale jejich účast ještě stále není potvrzená. 

Obsazení by se mohlo v následujících týdnech dál rozrůstat, tak se necháme překvapit, kdo další se k filmu ještě připojí.

Třetí díl nese název Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, který se zaměří na Blancův dosud nejnebezpečnější případ. Scénář a režii si tradičně vzal pod palec Rian Johnson. Snímek bude na Netflixu premiérovat někdy během příštího roku.