Před několika měsíci se Tom Hardy, představitel Eddieho Brocka, pochlubil titulní stranou scénáře k třetímu dílu Venoma, který opět sepisuje scenáristka Kelly Marcel. Stále však bylo otázkou, kdo se chopí otěží režie. A i přestože to dlouho vypadalo na to, že trojku natočí opět Andy Serkis, který zrežíroval i Venoma 2: Carnage přichází z minulého roku, nakonec tomu bude úplně jinak.

Serkis se do režisérského křesla nevrátí, místo něho do něho totiž usedne sama scenáristka Kelly Marcel. Venom 3 tak bude jejím režijním debutem, tudíž jí budeme s prací určitě držet palce. Marcel se podílela na tvorbě scénáře i u prvního dílu Venoma z roku 2018, dále pracovala na snímcích jako Zachraňte pana Bankse, Padesát odstínů šedi a Cruella. Je taktéž jednou z tvůrkyň dobrodružného sci-fi seriálu Terra Nova z roku 2011. 

Samotný příběh trojky se samozřejmě stále drží pod pokličkou, opět ale pochází z hlavy Toma Hardyho, přičemž momentálně se počítá s tím, že třetí díl by měl být pro celou sérii závěrečným. Ale to ještě uvidíme, velkou roli v tom patrně budou hrát také samotné tržby. Druhý díl vydělal z rozpočtu 110 milionů dolarů až 506 milionů, což z něj dělá sedmý komerčně nejúspěšnější snímek roku 2021. Na dobu pandemie koronaviru se tak jednalo o opravdu slušný výsledek. Samotné reakce od kritiků a diváků už však byly o něco horší.

Je také možné, že se k Venomovi mohou připojit další postavy z takzvaného „Sony-verse“, například Madame Web, kterou ztvární Dakota Johnson, a Kraven the Hunter v podání Aarona Taylora-Johnsona.

Na třetím díle Venoma dále pracují producenti jako Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal a Hutch Parker.

Zatím ovšem není známo, kdy přesně bychom se filmu mohli dočkat, ale odhadem by to mohlo být až někdy v roce 2024.