Hned na začátku příštího měsíce si na službě Apple TV+ budete moci pustit novou německou sérii jménem Where’s Wanda?, která se zaměří na vtipné pátrání po ztracené dceři. Platforma již vydala oficiální trailer, na který se můžete podívat výše. Akorát je tedy dost znatelně anglicky dabovaný, takže to může trochu tahat za uši.

Chystaná černá komedie bude vyprávět příběh Deda (Axel Stein) a Carlotty (Heike Makatsch) Klattových, manželského páru, jenž se zoufale snaží najít svou pohřešovanou 17letou dceru Wandu (Lea Drinda), která před měsíci beze stopy zmizela. Když se ji policii nepodaří najít, manželé vezme věci do svých rukou a pořídí si sledovací zařízení s pomocí svého technicky zdatného syna Oleho (Leo Simon). V přestrojení za zaměstnance elektrárenské společnosti odposlouchávají svou čtvrť a poté i polovinu předměstí. Následně ale zjistí, že žádný z jejich sousedů není za zavřenými dveřmi tím, za koho se vydávají.

O režii jednotlivých epizod se postarali Tobi Baumann (Lovci duchů na ledové stopě), Christian Ditter (S láskou, Rosie) a Christoph Klünker (Plavba snů). Za scénářem stojí Oliver Lansley (Flack) a Zoltan Spirandelli (Pravá nevěsta).

Dále hrají Kostja Ullmann, Devid Striesow, Palina Rojinski, Robert Maaser, Joachim Król, Nikeata Thompson a Jasmin Shakeri.

Na službě Apple TV+ od 2. 10. 2024.