Obsazení třetího dílu Venoma se dále rozšiřuje. Server Deadline nedávno informoval o tom, že na palubu filmu nastoupil Chiwetel Ejiofor, na Oscara nominovaný britský herec, který o zlatou sošku Akademie zabojoval v roce 2014 za působení ve snímku 12 let v řetězech. Dále se objevil také v titulech jako Láska nebeská (2003), Potomci lidí (2006) a 2012 (2009). Taktéž se jednu dobu jednalo mezi fanoušky o velice populárního kandidáta na příštího Jamese Bonda, ale vzhledem k tomu, že je to už několik let čtyřicátník, tak má poměrně malé šance.

Co se nadcházejícího třetího Venoma týče, tak podle všeho by měl ve filmu ztvárnit zápornou roli. Zatím ale není známo, koho přesně si vlastně zahraje, jisté je jen to, že s ním Eddie Brock (Tom Hardy) nějakým způsobem jistojistě změří síly. Vzhledem k tomu, že pracovní název snímku zněl „Orwell“, tak někteří fanoušci se začali dohadovat o tom, zda se ve filmu nestane padouchem Orwell Taylor, generál armády USA, který se chce Venomovi pomstít za smrt syna. Je snad možné, že právě jeho Ejiofor ztvární? To se holt necháme překvapit.

Je také důležité zmínit, že Chiwetel Ejiofor už ve filmovém světě Marvelu nějaký ten pátek vystupuje, ovšem nikoliv v tom od Sonyho. V MCU se totiž Ejiofor stal tváří Karla Morda, mistra mystických umění, kterého jsme poprvé mohli vidět v prvním Doctoru Strangeovi (2016). To by mohlo být také důkazem, že Sony a Disney svá marvelovská univerza v nejbližší době spojovat rozhodně nehodlají.

Ejiofor se tak připojuje k dalšímu nováčkovi filmové série, kterým se stala herečka Juno Temple. Ta by si měla ve filmu zahrát primární ženskou roli, stále ale zatím nevíme, o koho přesně půjde. Dobrou zprávou pro fanoušky je také to, že výrobu filmu patrně výrazně neovlivní momentální stávka scenáristů. Natáčet by se totiž mělo začít už někdy na začátku příštího měsíce v Londýně a v Los Angeles. Do té doby je možné, že snímek nabere na palubu další nové herecké tváře. 

Scénář ke třetímu dílu opět zpracovala Kelly Marcel, která se zároveň chopí i otěží režie. Kromě Venoma se také podílela na psaní filmů jako Zachraňte pana Bankse (2013), Padesát odstínů šedi (2015) a Cruella (2021).

Samotný příběh ale pochází z hlavy Toma Hardyho. Pokud vše půjde dobře, třetího Venoma bychom se mohli odhadem dočkat někdy v druhé polovině roku 2024, ale nechceme to zakřiknout.