Obsazení třetího dílu Venoma, ve kterém se role Eddieho Brocka opět chopí starý dobrý Tom Hardy, se nám začíná rozšiřovat. Server Deadline totiž nedávno odhalil, že snímek nabírá na palubu britskou herečku Juno Temple. Zatím není známo, koho přesně si má ve trojce Venoma zahrát, ale podle všeho se má jednat o hlavní ženskou roli. Taktéž by se mělo jednat o postavu, která pochází přímo z komiksů. Je snad možné, že snímek našel představitelku pro hlavní záporačku? Nebo snad nahradí Michelle Williams v roli Anne Weying? To se holt necháme překvapit.

Juno Temple už ve filmovém průmyslu působí nějaký ten pátek, pozornost na sebe upoutala například skrze snímek Zabiják Joe (2011), přičemž v roce 2013 vyhrála cenu BAFTA v kategorii Vycházející hvězda. Dále se objevila ve filmech jako Temný rytíř povstal (2012), Zloba - Královna černé magie (2014) a Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014). Momentálně si získává srdce diváků skrze seriál Ted Lasso (2020), kde ztvárňuje postavu Keeley Jones. 

Co se chystaného třetího Venoma týče, snímek už je několik měsíců v předprodukci, ale stále je otázkou, kdo všechno se ještě k projektu připojí. Je nutné připomenout, že kromě Hardyho není k filmu zatím upsán žádný herec z předešlých dílů.

Známý insider Daniel Richtman na začátku letošního roku každopádně uvedl, že natáčení by mělo začít někdy v červnu/júni, přičemž trvat by mělo až do září/septembra. Pokud se tak stane, Venom 3 by mohl dorazit do kin pravděpodobně někdy ve druhé polovině roku 2024, ale stále je zde možnost, že se čekání protáhne až do roku 2025.

Samotný příběh trojky se samozřejmě stále drží pod pokličkou, opět ale pochází z hlavy Toma Hardyho, přičemž momentálně se počítá s tím, že třetí díl by měl být pro celou sérii závěrečným.

Scénář ke třetímu dílu opět zpracovala Kelly Marcel, která se zároveň chopí i otěží režie. Kromě Venoma se také podílela na psaní filmů jako Zachraňte pana Bankse (2013), Padesát odstínů šedi (2015) a Cruella (2021).

Na třetím díle Venoma dále pracují producenti jako Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal a Hutch Parker.