Dalšího dílu povedené akční podívané Nikdo (2021) s Bobem Odenkirkem v hlavní roli se už jistojistě dočkáme. První klapka má padnout příští měsíc, na palubě už navíc máme i režiséra, kterým se nakonec stane indonéský filmař Timo Tjahjanto (Zásah).

A nyní chystaný snímek nabral další hereckou tvář, kterou se stane na Oscara nominovaná Sharon Stone. Ztvárnit by podle všeho měla hlavní záporačku filmu, což ovšem není moc překvapivé, slavná americká herečka má s padoušskými rolemi bohaté zkušenosti, však vzpomeňme na Total Recall (1990), Základní instinkt (1992) nebo klidně i Catwoman (2004).

Koho přesně si ale ve filmu zahraje, zatím není známo. Možná nějakou příbuznou padouchů z předchozího dílu, která přiletí z Ruska, aby se Hutchovi pomstila? Holt se necháme překvapit. 

Odenkirk si zopakuje roli výše zmíněného Hutche, který v předchozím díle s náležitě uspokojivým stylem natrhl zadek ruské mafii. Už nějaký čas víme, že by se měla vrátit také Connie Nielsen, která si zas zahraje jeho ženu Beccu.

Zda se vrátí ještě další postavy, například Hutchův bratr Harry (RZA) nebo otec David (Christopher Lloyd), kteří to s bouchačkami také umí, zatím není známo. Tak snad se po začátku hlavní části produkce dozvíme nějaké bližší informace o ději.

Scénář opět zpracoval Derek Kolstad, jeden z „otců“ Johna Wicka, který také napsal akčňáky jako Zásilka (2013) a Die Hart: The Movie (2023). Spolu s ním na scénář pracovali ještě Aaron Rabin (Jack Ryan), Umair Aleem (Kate) a i Bob Odenkirk.

Oficiální premiéra byla stanovena na 15. 8. 2025.