Ano, skutečně se příští rok dočkáme rebootu Bláznivé střely, ve kterém v hlavní roli tentokrát uvidíme Liama Neesona (Jízda smrti). A i přestože premiéra filmu je ještě daleko, server Deadline už hlásí, které první velké jméno se k severoirskému herci připojí.

V chystaném filmu se objeví kanadská herečka Pamela Anderson, hvězda seriálu Pobřežní hlídka (1989), která už s účinkováním v parodických filmech má určité zkušenosti, vidět jsme ji mohli i v titulech jako Scary Movie 3 (2003) a Superhrdina (2008).

Zatím ale není známo, koho přesně si má v chystaném filmu zahrát. Že by se jednalo o novodobou verzi Jane Spencer, lásky Franka Drebina, kterou původně ztvárnila Priscilla Presley? To holt uvidíme, podle serveru The Hollywood Reporter to tak vypadá. 

O příběhu nové Bláznivé střely, která bude vycházet z legendární trilogie s Lesliem Nielsonem, stále zatím nic nevíme. Výše zmíněný The Hollywood Reporter uvádí, že Neeson si zahraje novou verzi Franka Drebina, nicméně podle jiných zdrojů by si měl zahrát jeho syna.

Za původní trilogií, která především skvěle parodovala různá klišé krimi žánru, stojí trio Jim Abrahams, David Zucker a jeho mladší bratr Jerry Zucker. Předchůdcem celé trilogie byl seriál Policejní jednotka v barvách (1982), ve kterém si Nielson zahrál Franka Drebina také. Jedním z hlavních producentů je Seth MacFarlane, tvůrce a hvězda seriálu The Orville (2017).

K režii filmu je i nadále upsaný Akiva Schaffer, člen populárního komediálního tria The Lonely Island a režisér komedií Sousedská hlídka (2012) a Popstar: Vše pro slávu (2016).

Paramount uvede reboot Bláznivé střely 18. 7. 2025.