Skoro před třemi měsíci našla chystaná filmová adaptace známé videohry Watch Dogs, kterou Ubisoft vydal v roce 2014, jednu z hlavních hereček a režiséra. Nyní server Deadline hlásí, že k filmu se připojuje další herecká tvář.

Tou se má stát Tom Blyth, který si zahrál hlavní roli v loňském snímku Hunger Games: Balada o ptácích a hadech (2023), kde ztvárnil mladého Coriolana Snowa. Přední roli ztvárnil i v seriálu Billy the Kid (2022) od Michaela Hirsta. Zatím však není známo, koho přesně si ve filmové verzi Watch Dogs zahraje, mělo by jít ale o jednu z hlavních rolí. Že by sám Aiden Pearce?

Herec se tak připojuje k Sophii Wilde, hvězdně z povedeného horůrku Mluv se mnou od studia A24, která se k filmové adaptaci připojila v březnu. 

Jak už nějaký čas víme, o režii se postará francouzský filmař Mathieu Turi, který je zodpovědný za tituly jako Hostile (2017) a Meandr (2020), taktéž se jednalo o asistenta režie Quentinu Tarantinovi, když natáčel Hanebné pancharti (2009). Turi je taktéž upsán k seriálové adaptaci hry A Plague Tale: Innocence.

Scénář k filmovým Watch Dogs si vzala pod palec Christie LeBlanc, která napsala netflixovský sci-fi thriller Kyslík (2021). Server Deadline ale hlásí, že scénář prošel jistými úpravami, o které se postarala scenáristka Victoria Bata (Winx Saga: Osud).

Na výrobu snímku bude dohlížet jak Ubisoft Film & Television, tak i společnost New Regency. Datum premiéry zatím stále neznáme.