Už pár let víme, že se někdy v budoucnu dočkáme hrané adaptace slavného webového komiksu One Punch Man, jehož autorem je mangaka One. K té by měl být jakožto režisér pořád upsaný Justin Lin, který je známý především díky filmové sérii Rychle a zběsile. A nedávno vyšlo najevo, že chystaný projekt nabral na palubu filmaře ze seriálu Rick a Morty (2013).

Prvním je Dan Harmon, jeden z tvůrců a hlavních scenáristů slavného animovaného seriálu, který vedl spolu s Justinem Roilandem. Připojit by se k němu měla ještě Heather Anne Campbell, která napsala pár epizod ze sedmé řady. Oba dva tvůrci mají údajně přepsat (případně jen upravit) scénář, který měli zcela původně zpracovat Jeff Pinkner a Scott Rosenberg (Venom, Jumanji: Vítejte v džungli).

Vypadá to, že hraná verze One Punch Mana se stále ještě nachází v brzkých fázích výroby, tudíž bychom raději měli počítat ještě s několikaletým čekáním.

Příběh původní série se točí kolem Saitamy, plešatého a poměrně křehce vyhlížejícího superhrdiny, kterého však rozhodně není radno podceňovat. Dokáže totiž kohokoliv porazit pouze jednou jedinou ranou. Což se sice může zdát zprvu úžasné, ale přesně kvůli tomu se začne Saitama nesmírně nudit a upadat do depresí. V roce 2015 se pak fanoušci dočkali úspěšné seriálová anime adaptace. 

Na hranou verzi dohlíží studio Sony Pictures, které na filmu pracuje už od roku 2020. Zatím ale stále není známo, kdo všechno se v adaptaci vlastně objeví.