Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Dobrodružný snímek Princ z Persie: Písky času (2010) sice nebylo kdovíjaké veledílo, ale celkově se jednalo o jednu z těch lepších filmových adaptací videohry. Určitě se také našli diváci, kteří po zhlédnutí zatoužili prozkoumat původní herní franšízu. A tak se mohli prokousat i k nedávno vydanému titulu Prince of Persia: The Lost Crown, který fanouškům nadělilo studio Ubisoft Montpellier. Ovšem jelikož s herními novinkami přicházejí také stále vyšší požadavky na výkon, je nutné mít k dispozici spolehlivé vybavení.

Jednou z nejlepších voleb jsou SSD disky a úložiště od společnosti Samsung, které vám onen špičkový výkon jednoznačně zaručí. Proto můžete využít speciální akce, v rámci které při nákupu vybraného disku značky Samsung můžete získat výše zmíněný titul Prince of Persia: The Lost Crown a vžít se tak do kůže Sargona, člena skupiny elitních bojovníků Immortals.

Obzvlášť stojí za pozornost vysoce výkonný disk Samsung SSD 990 EVO, jenž má kapacitu 1 TB a 2 TB. Ten vám může zajistit nejenom příjemnější herní zážitek, ale také se hodí při vaší tvorbě obsahu. Disk se pyšní sekvenčním čtením až 5 000 MB/s a sekvenčním zápisem až 4 200 MB/s. To vše díky technologii V-NAND, která je zárukou vyššího výkonu a energetické účinnosti. Majitel může počítat s dlouhotrvajícím výkonem bez přehřívání díky nízké provozní teplotě, rychlým přenosem dat a i odolnou konstrukcí. Samsung SSD 990 EVO je tak jednoznačně jednou z nejlepších voleb.

Šanci ale můžete dát třeba i disku Samsung 990 PRO, který se může chlubit rychlostí až 7450 MB/s a nabízí kapacitu 4 TB. Tento disk je dostupný jak s chlazením, tak i bez něj, přičemž je ideální pro výkonné pracovní stanice, herní počítače i konzole PlayStation 5.

Pak tu máme disk Samsung T9, díky rozhraní USB 3.2 Gen 2x2 dosahuje rychlosti čtení a zápisu až 2 000 MB/s, což znamená, že můžete přetáhnout 2GB soubor téměř za jednu jedinou sekundu. Je také velice odolný vůči pádům z výšky až 3 metry, což zajišťuje bezpečnost dat. Pro přenos velkých souborů z jednoho zařízení do druhého je tudíž tento disk skvělou volbou.

Anebo můžete sáhnout po externím disku Samsung Portable SSD T5 EVO, jenž má kapacitu až 8 TB. Díky široké konektivitě můžete počítat se snadným a rychlým připojením k počítačům s Windows nebo MacOS, mobilní zařízením s podporou Android a iOS, v neposlední řadě taktéž podporuje i připojení k herním konzolím.

Prince of Persia jednoznačně patří mezi značky, na které by herní historie neměla zapomenout. A pokud jste už zhlédli naši recenzi z minulého měsíce, která nejnovější titul z drtivé části vychvalovala, rozhodně byste ji měli dát šanci i vy. A to ideálně s nějakým pořádným SSD diskem.

Akce platí do 29. února 2024 či do vyprodání zásob. Pokud tudíž chcete svou výbavičku obohatit něčím novým a spolehlivým, abyste se pak mohli vydat na další dobrodružnou výpravu, tak si akci rozhodně nenechte ujít.