Kráska Olivia Munn si zahraje v nadcházejícím indie filmu Violet, který bude režisérským debutem herečky Justine Bateman. Hlavní děj se bude točit kolem ženy jménem Violet Carder, která je mučena vnitřním hlasem, jenž neustále dokola říká to samé – a nic vřelého to fakt není. Onen hlas ji neustále shazuje, ponižuje, uráží a celkově jí dává najevo, že zkrátka na nic nestačí. A takhle ji hlas mučí už celá léta. Ale jednoho dne se trápící se hrdinka rozhodne, že mu konečně zatne tipec. K tomu ale bude muset překonat svůj strach z toho dělat věci jinak. 

Oficiální synopse filmu pokládá divákovi základní otázku: ,,Co byste dělali, kdybyste neměli strach?“ Od filmu tak můžeme očekávat příběh mladé ženy, která se rozhodne zcela ignorovat sebelítostivé a sebekritizující myšlenky, aby mohla vést lepší a spokojenější život. Zároveň si uvědomí, že způsob, se kterým vynakládala se všemi věcmi, zkrátka už nebude fungovat. Snímek premiéroval na filmovém festivale South by Southwest, odkud si odnášel spíše pochvalné reakce. Film se tak pokusí diváka přesvědčit o tom, že Hollywood nemusí být jen luxusním rájem na zemi, ale i brutálním a děsným prostředím, které mění lidem život k horšímu. 

Film si pod producentskou ruku vzali Larry Hummel, Michael D. Jones a Matt Paul. Kromě Olivie Munn v něm ještě vystoupí Justin Theroux, který bude oním vnitřním hlasem, jenž Violet slyší. Kromě něho se ještě dočkáme herců jako Luke Bracey, Dennis Boutsikaris, Erica Ash a Zach Gordon. Film se ve vybraných kinech objeví od 29. 10. 2021. Na VOD platformách se ho pak dočkáme 9. 11. 2021.