Max Barbakow, režisér příjemné a nápadité komedie Palm Springs (2020), nám už příští měsíc nadělí svůj druhý celovečerák s hvězdným obsazením. Služba Prime Video uvede akční komedii Brothers, ve které v hlavních rolích uvidíme Joshe Brolina (Duna: Část druhá) a Petera Dinklage (Hra o trůny). Na světě už máme oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Jednou z předních postav se stává Moke (Brolin), napravený zločinec, který se snaží žít si spořádaným životem. Do toho však hodí vidle jeho bratr Jady (Dinklage), který plánuje životní loupež. Na oba dva tak čeká cesta, při níž musí zhojit své rodinné pouto, aby se pak navzájem nezabili, zároveň ale budou muset unikat kulkám, zákonu a i jejich panovačné matce.

Z traileru to vypadá na standardní akční komedii, kterou jste už viděli tisíckrát, ale obsazení je sympatické a Barbakow je schopný filmař. Tak třeba to bude stát za to. 

Jak již bylo řečeno, bude se jednat o druhý Barbakowův celovečerní film. Scénář zpracoval herec Macon Blair, který napsal vcelku nedoceněný thriller Zastavte temnotu (2018).

Dále se ve snímku objeví herci jako Brendan Fraser, Taylour Paige, Glenn Close, Al Hamacher, Devyn Dalton, Joshua Mikel, Don Stallings, Matt Lewis, Andrew Brodeur a další.

Na službě Prime Video od 17. 10. 2024.