Další den a další novinka o obsazení chystaného třetího dílu detektivky Na nože, který ponese název Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery. Chystaný snímek Riana Johnsona nedávno nabral na palubu další dvě známé tváře.

První z nich je sympatický (a již zotavený) Jeremy Renner, jehož posledním hraným filmem byla veleúspěšná marvelovka Avengers: Endgame (2019), v minulých letech působil spíše v seriálovém světě, kde se objevil v titulech jako Hawkeye (2021) a Starosta Kingstownu (2021).

Dále se k filmu připojuje i Mila Kunis, na Zlatý glób nominovaná herečka původně z Ukrajiny, kterou můžeme znát například z psychologického thrilleru Černá labuť (2010), romantické komedie Kamarád taky rád (2011) nebo akční sci-fi Jupiter vychází (2015). 

K filmu se už připojili herci Cailee Spaeny (Občanská válka), Josh O'Connor (Rivalové), Andrew Scott (Ripley), Glenn Close (Americká elegie) a Kerry Washington (Nespoutaný Django), samozřejmě se počítá i s Danielem Craigem, který si opět zahraje detektiva Beniota Blanca.

Ve hře jsou pořád i Tom Hardy (Venom) a Lindsay Lohan (Protivný sprostý holky), jejich účast však stále ještě nebyla potvrzena.

Natáčení má začít krátce po začátku příštího měsíce ve Velké Británii, přičemž Johnson si vzal klasicky pod palec jak režii, tak i scénář. Filmu se na Netflixu dočkáme v roce 2025.