Scenárista Gene Stupnitsky, který například psal epizody pro americkou verzi seriálu Kancl (2005), nám na začátku léta nadělí zbrusu novou komedii jménem No Hard Feelings, ve které se hlavní role ujme Jennifer Lawrence. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se bude točit kolem mladé ženy jménem Maddie (Lawrence), které v poslední době štěstí vůbec nepřeje. Nejenže má kvůli soudnímu příkazu přijít o své auto, ale také se zdá, že ztratí i střechu nad hlavou. Aby mohla platit veškeré své účty, začne pracovat jako řidička Uberu. Ale bez auta to samozřejmě úplně dobře nepůjde, tudíž pokud Maddie nenajde něco, co by jí mohlo zachránit krk, bude v pěkné bryndě. Její kamarádka Sara (Natalie Morales) jí ale jednoho dne dohodí zajímavou prácičku, která by ji z oné kaše mohla vytáhnout. A na první pohled se zdá, že by to skutečně mohla být procházka růžovým sadem. 

Dva manželé totiž hledají někoho, kdo by jim pomohl dostat jejich devatenáctiletého syna Percyho (Andrew Feldman) z komfortní zóny před jeho odchodem na vysokou. Percy je totiž opravdu extrémní introvert, který téměř vůbec nechodí mezi jiné lidi a drtivou většinu času tráví ve svém pokoji o samotě. Rodiče však žádají, aby jim pomohl někdo, kdo by zároveň mohl s Percym randit. A jako odměnu nabízejí auto.

Tudíž je to nabídka, která je pro Maddie jako stvořená. A i přestože mnozí z nás by se asi od Jennifer Lawrence nechali balit velice rádi, Percy bude výjimkou. Maddie se tak ze všech sil snaží mladého introverta připravit na klasický vysokoškolský život, ale to nakonec nebude vůbec jednoduchým úkolem. 

Gene Stupnitsky, který se postaral jak o scénář, tak i o režii, dále pracoval na komediích jako Rok jedna (2009), Zkažená úča (2011) a Hodní hoši (2019). Na scénáři se taktéž podílel John Phillips, scenárista komedie Děda je lotr (2016).

Dále se ve snímku objeví herci jako Ebon Moss-Bachrach, Matthew Broderick, Hasan Minhaj, Laura Benanti, Danielia Maximillian a Scott MacArthur.

Oficiální premiéra je stanovená na 22. 6. 2023.