Někdy během příštího roku by měl na Netflix dorazit vcelku slibně vyhlížející sci-fi seriál z Argentiny jménem Eternaut, který bude vycházet ze stejnojmenné komiksové série z roku 1957 od Héctora Germána Oesterhelda a Francisca Solano Lópeze. V rámci akce Geeked Week jsme se dočkali krátké upoutávky, kterou si můžete pustit výše.

Buenos Aires zažilo sněžení pouze třikrát ve své zaznamenané historii. Přesto ale začnou jednoho dne padat z nebes sněhové vločky, které pokryjí celou zemi. Je to sice krásné, ale je zde jeden dosti zásadní háček. Pokud se vás byť jen jediná sněhová vločka dotkne, čeká vás nevyhnutelná smrt. Po celé zemi tak začnou umírat miliony lidí. Co je ale tato smrtící hrozba zač? A jaké další hrůzy budou následovat? Jedním z přeživších se stává Juan Salvo (Ricardo Darín), který je odhodlaný se této neviditelné síle postavit. V následujících měsících by nám měl Netflix ještě nadělit nějaké plnohodnotné trailery, zatím to ale nevypadá vůbec špatně!

Tvůrcem, režisérem a hlavním scenáristou se stal Bruno Stagnaro, který například napsal argentinské drama Pizza, pivo, kouř (1998). Spolu s ním se na scénáři ještě podílel herec Ariel Staltari.

Dále se v chystané sérii objeví Carla Peterson, Marcelo Subiotto a César Troncoso.

Série dorazí na Netflix někdy během roku 2025.