Na začátku týdne jsme vás informovali o tom, že stanice The CW patrně chystá zrušit dva ze svých seriálů z univerza Arrowverse. V té době se ještě ale nevědělo, na čí hlavu nakonec ona ,,gilotina” spadne. Nejhorší vyhlídky každopádně měly seriály Batwoman a Legendy zítřka. K žádnému překvapení tudíž opravdu nedošlo, protože výše zmíněná stanice nedávno skutečně oznámila, že budou zrušeny právě tyto dva seriály. Legendy zítřka se tak osmé řady nakonec nedočkají. DC seriál tak po šesti letech oficiálně končí. 

K ukončení se vyjádřila i Keto Shimizu, jedna ze showrunnerek a hlavních scénáristek celého seriálu. Ta na svém Twitteru uvedla následující:

,,No, lidi. Byla to neuvěřitelná jízda. Nicméně CW nám oznámilo, že žádná osmá řada Legend zítřka nebude. Zlomilo nám to srdce, ale také jsme nesmírně vděční za veškerou úžasnou práci, kterou naši herci, štáb a scénáristé přispěli k naší malé a úspěšné show.”

Mnozí fanoušci doufali, že jelikož je šéfem The CW Mark Pedowitz, který si dává většinou záležet na tom, aby jejich seriály měly důstojné zakončení, tak by se Legendy zítřka mohly dočkat ještě alespoň jedné série. K ničemu takovému ale nedojde. Podobně zklamaní jsou i tvůrci seriálu Batwoman, jehož čtvrtá série už také nikdy nevznikne. 

Arrowverse ale bude samozřejmě pokračovat dál. Těšit se můžeme na již devátou řadu Flashe, přičemž v budoucnu se dočkáme také seriálu Gotham Knights, který by měl zaplnit prázdné místo po Batwoman. Nyní je otázkou, zda si povede lépe. 

Dívali jste na Legendy zítřka?