Slavná komedie z roku 2003 jménem Mezi námi děvčaty (Freaky Friday), ve které si Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan vyměnily těla, dostane od Disneyho plnohodnotné pokračování. To už ostatně víme dlouho, nicméně nedávno konečně vyšlo najevo, kdy vlastně film vyjde.

Premiéra byla stanovena na 8. 8. 2025, u nás by to mohlo být klasicky o den dřív. V rámci oznámení vydal „myšák“ také první fotku z filmu, kterou jsme si ale už mohli prohlédnout na letošní akci D23 Expo, kde také snímek dostal svůj oficiální název - Freakier Friday. Opět se tak na scénu vrací zmíněné dvě herečky, které si zopakují role matky Tess Coleman a dcery Anny. 

Děj nás zavede do doby, kdy Anna už má svou vlastní dceru a brzy bude mít i jednu nevlastní. Jak ale proplouvají nesčetnými výzvami, které se vyskytnou v době, kdy se obě rodiny spojí, Tess a Anna zjistí, že blesk může skutečně udeřit dvakrát na stejné místo. Zkuste hádat, co to asi bude znamenat.

Z prvního dílu se dále vrací Mark Harmon jako Ryan, Chad Michael Murray jako Jake, Christina Vidal Mitchell jako Maddie, Haley Hudson jako Peg, Rosalind Chao jako Pei-Pei, Lucille Soong jako Pei-Peina matka a Stephen Tobolowsky jako pan Bates.

O režii filmu se postarala Nisha Ganatra, která natočila snímky jako Zbožňuju svatby (2005), Late Night (2019) a Kalifornský sen (2020). Aktivně působí i v seriálovém světě, v němž točila pro série jako Brooklyn 99 (2013) a Future Man (2019).

Dále hrají Julia Butters, Sophia Hammons, Manny Jacinto a Maitreyi Ramakrishnan.