Studio Focus Features se s námi podělilo o trailer na hororové drama, které nese název You Won´t Be Alone. A z výše uvedeného traileru opravdu běhá mráz po zádech. Příběh se bude odehrávat v isolované horské vesničce v Makedonii 19. století, ve které si lidé žijí zcela běžnými životy. Pěstují úrodu, pravidelně perou prádlo a po nocích se radují a odpočívají. Všichni se však děsí hrozivého a pradávného přízraku, kterému říkají A Wolf-Eateress. Ten se jednoho dne vplíží do vesnice, ze které následně unese dítě jedné z místních žen. Přízrak ho však nehodlá zabít. Místo toho ho sám vychová. Ale když celý život vyrůstáte pod dohledem prastaré a nadpřirozené entity, tak se to na vás samozřejmě podepíše. 

Dítě vyroste v mladou ženu, která se kvůli vlivu přízraku změní na čarodějnici, co vůbec nezná zvyky místních lidí. Jelikož téměř celý život strávila v lesích, se zájmem pozoruje život ve vesnici, ze které ji přízrak původně unesl. Ona zvědavost ji zažene k dost drastickému činu. Zabije jednu z vesnických žen, přičemž následně převezme její podobu, aby se mohla mezi ostatními volně pohybovat. Se svým hrůzným maskováním se tak mladá čarodějnice snaží pochopit, co přesně obnáší být člověkem v nějaké komunitě. A díky svým čarodějným schopnostem to může dělat dlouho. Stačí si vždy najít jinou kůži, kterou chce nosit. 

I když je z traileru cítit hororový nádech, samotný film se se vší pravděpodobností nebude spoléhat na žádné lekačky. Stejně tak bychom neměli očekávat příběh o nějaké zlé čarodějnici, která záměrně sužuje a mučí nebohé obyvatele místní vesnice, ale emocionální vyprávění o nadpřirozené bytosti, jež je zkrátka opravdu hodně zvědavá. O film se postaral australský režisér Goran Stolevski, pro kterého to bude zároveň celovečerní debut. V hlavních rolích se představí Noomi Rapace, Anamaria Marinca, Alice Englert, Carloto Cotta, Félix Maritaud a Sara Klimoska. Premiéry se dočkáme 1. 1. 2022