Tak nám AppleTV+ nadělil tentokrát plnohodnotný trailer na nadcházející mysteriózní krimošku, která ponese název Shining Girls. Podívat se na něj můžete výše. Trailer se zaměřuje na nastupující reportérku Kirby Mazrachi (Elisabeth Moss), která se už nějakou dobu potýká s traumatizující událostí. Hrozivý sériový vrah žen je na útěku, přičemž Kirby je jediná osoba, která ho může zastavit. Proč? Protože před lety sama z jeho spárů utekla. I když tedy jen o chlup. Přestože Kirby vyvázla živá, trailer nám ukáže, že ji mučí zdánlivě nekonečná vlna podivných a možná i nadpřirozených změn a vizí, které vycházejí z jejího hrozivého zážitku a konfrontace s vrahem. 

Jsme tak svědky například toho, jak se Kirbyna kočka náhle změní na psa, přičemž její blízcí přátelé zas na úplně jiné lidi. Mění se dokonce i Kirbyn vzhled. Zdá se totiž, že tajemný sériový vrah dokáže cestovat v čase a napříč různými realitami, tudíž může vraždit ženy podle svého výběru. Kirby se proto spojí s uznávaným reportérem Danem Velazquezem (Wagner Moura) a začne pátrat po vazbách, které ji pojí nejenom k zavražděným ženám, ale i samotnému vrahounovi. Co když je to všechno ale jen výplod její fantasie, přičemž nebohá žena začíná ztrácet svůj zdravý rozum? Ať už je to jakkoliv, démoni z její minulosti celé záhadné vyšetřování ještě více zkomplikují. 

Osmidílný seriál je založen na knižní předloze od Lauren Beukes, která vyšla v roce 2013. Tvůrkyní a scénáristkou je filmařka Silka Luisa, která se v roce 2018 podílela na tvorbě dalšího mysteriózního seriálu jménem Strange Angel.

Oficiální premiéra je stanovená na 29. 4. 2022.