Anakonda z roku 1997, ve které si zahráli Jennifer Lopez, Owen Wilson, Ice Cube nebo Jon Voight, se sice příliš pochvalnými recenzemi chlubit nemůže, ale i tak si film bezesporu našel své fanoušky, pro něž je zábavným béčkovým „guilty pleasure“ počinem.

Nyní se ale zdá, že na její odkaz naváže nový meta celovečerák, ve kterém by si mohli zahrát Jack Black (Borderlands) a Paul Rudd (Krotitelé duchů: Říše ledu). Oba herci údajně jednají o účinkování ve filmu od studia Sony Pictures, který už našel svého režiséra a scenáristu.

Tím by se měl stát Tom Gormican, který nám před dvěma lety nadělil komedii Nesnesitelná tíha obrovského talentu (2022) s Nicolasem Cagem. Dále také natočil romantickou komedii (Ne)zadaní (2013). Spolu s ním na scénáři pracoval Kevin Etten, který se podílel i na psaní zmíněného filmu s Cagem. Už bychom také měli vědět, o čem vlastně bude snímek pojednávat. 

Děj by se měl zaměřit na skupinku kamarádů s krizí středního věku, která vyloženě zbožňuje výše zmíněnou Anakondu z roku 1997. A to natolik, že se na ni rozhodnou udělat remake. Vyráží proto do hlubin džungle, kde na ně ale žádné poklidné natáčení rozhodně nečeká. Místo toho se ocitnou v boji o život, při němž budou čelit přírodním katastrofám, násilným zločincům a samozřejmě i obrovským hadům.

Některé zdroje tvrdí, že Black by si měl zahrát neúspěšného režiséra, který si nyní přivydělává natáčením svateb, Paul zas má ztvárnit herce, jenž dříve hrál v policejním seriálu, nicméně jeho hollywoodské sny se od něho stále více vzdalují. Jiné zdroje ale tvrdí, tomu bude naopak, tedy že Black ztvární herce a Rudd zas režiséra. Tak holt uvidíme. 

Snímek studia Sony a Columbia Pictures připravují už od začátku loňského roku, nicméně od té doby se musel scénář mnohokrát přepisovat. Holt se necháme překvapit, co z toho nakonec bude.

Film zatím nemá stanovené datum premiéry.