Herečka Lindsay Lohan, která před pár lety ohlásila comeback do světa filmu, se nijak netají tím, že jejím oblíbeným žánrem je romantická komedie. A přesně jednu takovou nám nadělí Netflix, ovšem tentokrát bude krapet říznutá nadpřirozenem. Příští měsíc bude na službě premiérovat snímek jménem Irské přání, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Hlavní postavou se stává Maddie Kelly (Lohan), která bude muset přihlížet tomu, jak se její nejlepší kamarádka provdá za muže jejích snů jménem Paul Kennedy (Alexander Vlahos). A jelikož Maddie má být družičkou na svatbě, pokouší se dát své city stranou. Následně ale u starodávného kamene v Irsku vysloví přání, aby to byla právě ona, kdo se za Paula provdá. Další den se zázračně probudí jako jeho budoucí manželka. 

O režii se postarala Janeen Damian, která už s Lohan natočila romanťárnu Vánoce na spadnutí (2022). O scénář se postarala Kirsten Hansen (Domov na pobřeží).

Dále hrají Ed Speleers, Jane Seymour, Ayesha Curry, Elizabeth Tan, Jacinta Mulcahy, Maurice Byrne, James Rottger a Tim Landers.

Snímek bude na Netflixu premiérovat 15. 3. 2024.