Už nějaký čas trpělivě čekáme na chystaný experimentální akčňák jménem Aggro Dr1ft, který vypadá na další ujetou podívanou od rozporuplně přijímaného režiséra Harmonyho Korinea. Hlavním lákadlem je především volba vizuálního stylu. Celý film je totiž natočen infračerveně. Dokazuje to i nejnovější oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh má vyprávět o melancholickém zabijákovi z Miami Beach (Jordi Mollà), který dostane za úkol zlikvidovat mocného mafiánského šéfa (Travis Scott) floridského podsvětí. Snímek má taktéž zkoumat moderní styl života prostřednictvím vypravěčského jazyka, jenž mohou znát hráči videoher.

Dosavadní reakce od kritiků a novinářů ale bohužel nejsou příliš dobré, na agregátoru Rotten Tomatoes má film momentálně jen 38 %. Mnozí se shodují na tom, že snímek sice je v určitém ohledu inovativní, ale zároveň je také až příliš divný a nudný. 

Výše zmíněný režisér Harmony Korine, se postaral jak o scénář, tak i o režii. Mezi jeho další známé filmy patří ještě Spring Breakers (2017) a Plážový povaleč (2019).

Dále se ve filmu mají objevit herci jako Joshua Tilley, Dustin Greer a Devon James.

Stále zatím nevíme, kdy bude snímek premiérovat.