Pokud budete chtít zajít s dětmi na něco milého a nenáročného do kina, na konci příštího měsíce můžete dát šanci hvězdně obsazenému snímku Imaginární přátelé, ve kterém v jedné z hlavních rolí uvidíme Ryana Reynoldse (Deadpool & Wolverine). A kdo ví, možná i vy sami během sledování zavzpomínáte na dobu, kdy jste v dětství se svými neexistujícími kamarády zažívali nejrůznější dobrodružství. Studio Paramount se každopádně pochlubilo finálním oficiálním trailerem, který si můžete pustit výše.

Jednou z hlavních hrdinek se stává dívka jménem Bea (Cailey Fleming), která má zvláštní schopnost vidět imaginární přátele lidí ve svém okolí. Následně tak přijde do styku s nejrůznějšími tvory, na které jejich „stvořitelé“ po dovršení dospělosti zapomněli. Bea tak bude muset pro všechna tato prapodivná stvoření najít nové kamarádíčky. Pomoci se jí dostane od jejího krapet podivínského souseda Cala (Reynolds), který dokáže imaginární kamarády vidět také. Na oba dva tak čeká fantastické a magické dobrodružství. 

O scénář a režii se postaral John Krasinski, který si jakožto režisér dal od své hororové značky Tiché místo na nějaký čas pauzu, aby se věnoval něčemu veselejšímu.

Ve snímku si každopádně také sám zahrál, dále se můžeme těšit na herce jako Steve Carell, Phoebe Waller-Bridge, Fiona Shaw, Louis Gossett Jr., Alan S. Kim, Emily Blunt, Matt Damon, Maya Rudolph, Jon Stewart, Sam Rockwell, Sebastian Maniscalco, Christopher Meloni, Richard Jenkins, Awkwafina, Vince Vaughn a Bobby Moynihan.

V kinech od 30. 5. 2024.