Za měsíc uvede studio Dark Sky Pictures docela slušně vyhlížející horůrek jménem I Will Never Leave You Alone, na který již máme oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Hlavní postavou se stává němý Richard Marwood (Kenneth Trujillo), který je podmínečně propuštěn z vězení. Sladké svobody si ale užívat nebude, pověrčivý nemovitostní investor mu totiž zaplatí, aby zůstal šest dní sám ve strašidelném domě, který má zbavit zlých duchů. Má to ale jeden zapeklitý háček. Pokud v domě nezůstane všech šest nocí, investor ho pošle zpět do vězení. Na izolovaném pozemku Richard posléze najde starou panenku, která vypustí na svět ducha zlé čarodějnice. Ten začne Richarda pronásledovat a posléze i mučit bolestnými vzpomínkami, které ho přivedly do vězení.

Po několika dnech se dostane na hranici svých možností, odejít nemůže, ovšem nechce zde ani zůstat. Richard nemůže nikoho požádat o pomoc, nemůže ani křičet. Je zcela sám chycený v pasti a snaží se vyrovnat se strašením, jež pomalu ničí jeho realitu. Těžko říct, co Richard udělá, pokud duch čarodějnice zcela napadne jeho mysl. 

O scénář a režii se postaral D.W. Medoff, který má za sebou horor Pollen (2023). O snímku řekl, že jeho výroba mu pomohla vypořádat se s problémy duševního zdraví, které se mohly vymknout kontrole. Film tak má zkoumat témata smutku, deprese a izolace.

Dále si ve snímku zahrají herci jako Katerina Eichenberger, Pierce Lackey, Katy Wilson, Kimberly Maxwell a Alex Parkinson.

Film bude uveden na VOD 18. 10. 2024.