Posledním filmem talentovaného dánského filmaře Christiana Tafdrupa byl silně znepokojivý hororový thriller jménem Nepřivolávej nic zlého (2022), který navíc letos dostane americký remake. A zdá se, že režisér ve stejném žánru zůstane i se svým příštím celovečerním titulem, který ponese název Let the Evil Go West.

Příběh by se měl zaměřit na železničáře, kterému se za velice znepokojivých okolností dostane do rukou jmění. Následně ho ale budou mučit hrůzostrašné vize, které ho začnou dohánět k šílenství. Jeho žena si tak začne pomalu uvědomovat, že v jejich rodině se usídlila jakási zlá přítomnost. 

Snímek už navíc přivítal na palubu své dvě hlavní tváře. Těmi se stanou Lily James (Panství Downton) a Sebastian Stan (Avengers: Endgame), kteří si už společně zahráli v sérii Pam a Tommy (2022), kde James ztvárnila Pamelu Anderson a Stan zas Tommyho Lee. Oba herci se zároveň stanou i výkonnými producenty.

Tafdrup se postará o režii, kromě výše zmíněného Nepřivolávej nic zlého je také zodpovědný za dramata Rodiče (2016) a Potvora (2017). Zatím ale není známo, kdy přesně se snímku vlastně dočkáme.