Po dojemném konci druhé série vynikajícího Star Wars seriálu Mandalorian se zdálo, že úspěšná série došla ke svému konci. To však samozřejmě není vůbec pravda. Nejenže na události druhé série částečně navázal i seriál The Book of Boba Fett, ale v aktivní přípravě je i řada třetí, do které se náš oblíbený maskovaný Mando vrátí se vší parádou. I přestože přesné informace o ději třetí řady zatím stále nejsou k dispozici, známe již jméno nového herce, který se v ní objeví. A o žádnou nicku se věru nejedná. Ve třetí řadě se totiž představí legendární Christopher Lloyd, který se především proslavil za své působení v oblíbené filmové trilogii Návrat do budoucnosti v roli doktora Emmetta Browna. Informoval o tom The Hollywood Reporter. 

A jak už to u Star Wars seriálů bývá, detaily o hercově roli jsou drženy v tajnosti. Není tak známo, koho přesně Lloyd v seriálu ztvární, stejně tak ani to, v kolika bude epizodách. Je ale velice pravděpodobné, že herec si ve třetí řadě střihne jenom nějaké krátké cameo. Ale necháme se překvapit. Lloyd se tak každopádně připojuje k řadě dalších slavných herců, kteří se již v seriálu na nějaký čas objevili. Mezi ně patří například Werner Herzog, Matt Lanter, Natalia Tena, Clancy Brown, Paul Sun Hyung LeeAmy Sedaris. 

Christopher Lloyd se především proslavil díky výše zmíněné slavné sci-fi trilogii, nicméně mnozí si ho mohou pamatovat i z obou hraných filmů Addamsova rodina, ve kterých ztvárnil strýčka Festera. Minulý rok se také objevil v nadupaném akčňáku NikdoBobem Odenkirkem v hlavní roli, plus i v dramatu jménem Něžný bar, který natočil herec George Clooney. Tak uvidíme, co na něho čeká za roli v nadcházející třetí řadě zbožňovaného Mandaloriana.

Oficiální datum premiéry však zatím neznáme.