Největším hororovým hitem společnosti Neon zřejmě bude chválený Longlegs, který do našich kin dorazí příští měsíc. Nezávislé studio ale chystá ještě jednu hrůzostrašnou podívanou, ve které v hlavní roli zazáří Hunter Schafer (Euforie). Řeč je o německém snímku Cuckoo, který se nedávno pochlubil dalším oficiálním trailerem. Podívat se na něj může výše.

Zmíněná herečka zde ztvární sedmnáctiletou Gretchen, která neochotně opouští svůj domov ve Spojených státech, aby mohla žít se svým otcem. Ten se spolu se svou novou rodinou přestěhoval do sídla v německých Alpách, kde je po příjezdu přivítá pan König (Dan Stevens), který se z neznámého důvodu velice zajímá o Gretcheninu němou nevlastní sestru Almu (Mila Lieu). Gretchen ale rychle dojde, že v tomto poklidném prázdninovém ráji něco není v pořádku. Následně ji začnou sužovat strašlivé vize a podivné zvuky, v rámci čehož pak odhalí šokující tajemství, které se týká její vlastní rodiny.

Trailer nevypadá vůbec špatně, zatím má navíc snímek vcelku fajn recenze, tak snad nebudeme zklamaní. Horor bude také podle všeho krapet okořeněný černým humorem. 

Scénář a režii si vzal pod palec německý filmař Tilman Singer, který debutoval se svým celovečerním hororem Luz (2018).

Dále se ve snímku objeví herci jako Jessica Henwick, Marton Csokas, Astrid Bergès-Frisbey, Greta Fernández, Proschat Madani, Sydney LaFaire a Kalin Morrow.

V amerických kinech od 9. 8. 2024, k nám se snad dostane o nějaký čas později.