Společnost Humble Bundle nám již roky nabízí skvělé balíčky za velice slušné peníze, které navíc putují z určité části na charitu. Většina z nás jí však zná jen z pohledu videoher. Kromě her však nabízejí výhodné balíčky knih, grafických programů, programovacích nástrojů a také komiksů. Právě v tuto chvíli probíhá skvělá akce, kterou by anglicky mluvící fanoušci komiksů rozhodně neměli minout.

V Humble Comics Bundle se totiž právě objevila série The Walking Dead od Roberta Kirkmana (Science Dog, Invincible), Tonyho Moorea (Fear agent, Venom) a od dalších skvělých tvůrců. Hlavním hrdinou je detektiv Rick Grimes, který se z kómatu probere uprostřed zombie apokalypsy a musí přežít. Hlavním nebezpečím však nejsou živí mrtví, ale normální lidé. Podle této komiksové série byla natočena i seriálová adaptace z produkce AMC.

Balíček je velice obsáhlý a velmi výhodný. Najdete zde celkem 36 svazků v hodnotě 454 $. Za pouhý 1 € dostanete The Walking Dead: Free Comics Book Day a prvních pět svazků z navazující série. Za 7,5 € můžete očekávat vše z první úrovně, svazky 6 - 13 a The Walking Dead: Survivor’s Guide. Třetí goal je nastavený na 13,5 €. V tom můžete očekávat samozřejmě vše z těch minulých a svazky 14 - 23. Poslední úroveň je za 16,5 €, ve které dostanete taktéž všechno z minulých úrovní, svazky 24 - 32, The Walking Dead: All Out War: AP Edition a The Walking Dead: Here's Negan!

Za nádherných 16,5 € tedy můžete mít všechny komiksy The Walking Dead, které zatím spatřily světlo světa. Akce platí na stránkách Humble Bundle do 20. května/máje do 18:00. Pokud mluvíte anglicky a máte rádi komiksy, určitě tuto geniální sérii v digitální formě nesmíte minout. Nákupem tohoto balíčku podpoříte nadaci Book Industry Charitable Foundation.