The Clarkson Twins je velmi zajímavý YouTubový kanál. Nevlastní ho jen tak nějací náhodní uživatelé internetu, ale vcelku významné osobnosti v šoubyznysu. Dvojčata Michael a Paul Carksonovi se podíleli na scénáři seriálu Jeho temné esence, produkci seriálu See pro Apple TV, nebo seriálu na motivy fantasy série Kolo času, které by mělo okupovat naše televizní obrazovky příští rok. Netají se však tím, že jsou fanoušci klasických Disneyho muzikálů a Star Wars od epizody I až po epizodu IV. Inu fandom je očividně rozdělený i mezi umělci.

Clarksons Twins však mají mnohem delší historii Star Wars videí, než by se mohlo zdát. První hudební video s touto tématikou vydali před osmi roky, ale abychom se nenořili do až tak dávné historie, určitě vám bude povědomé virální video Let it Flow, které kombinuje Ledové království (Frozen) a naší předalekou galaxii. Ale samozřejmě mají mnohem více obsahu, tak pokud máte trochu času navíc můžete navštívit přímo jejich kanál.

Nové video, které si můžete pustit úplně nahoře kombinuje hlavní píseň z animovaného filmu Mulan (1998) s vesmírnou operou. Místo písně, kde kapitán cvičí svoje muže proti hunům, si teď můžeme zazpívat o tom, jak jsou rytíři Jedi cvičeni proti temné straně a Sithům. A podle nadšených ohlaseů v komentářích se jim video povedlo. Fanoušci nešetří superlativy. Připomíná jim to doby, kdy Star Wars a Disneyho pohádky byli ještě dobré. A já souhlasím. Není to sice tak vlezlé jako Let it Flow, ale o to raději si to občas poslechnu znovu.