Na víkendové akci DC FanDome byl ohlášen nový animovaný film, který si vezme pod palec postavy ze studia Milestone Comics. Společnost Milestone Media byla v roce 1993 založena skupinou afroamerických umělců, včetně Dwayna McDuffieho, Denys Cowana, Michaela Davise a Dereka T. Dingleho, se záměrem řešit nedostatečné zastoupení rasových menšin v superhrdinských sériích. DC tak následně jejich komiksy distribuovalo, čímž zpopularizovalo ty nejoblíbenější postavy z Milestone Media, které převážně přebývají v Dakota City. Díky tomu vznikly tituly jako Hardware, Static, Blood Syndicate a Icon, které si rychle získaly oblibu mnohých fanoušků. Na základně úspěchu komiksů tak následně vznikly nejenom videohry, ale i například animovaný seriál z roku 2000, který se nazýval Static Shock. 

Během DC akce scénárista Reggie Hudlin a Cowan oznámili, že se pracuje na animovaném Milestone filmu. V tuto chvíli se zdá, že projekt je ještě v rané fázi, protože žádný režisér dosud nebyl ohlášen. Hudlin a Cowan už ale potvrdili, že se již pracuje na scénáři. Ten si vzal na starost Brandon Thomas. Oba tvůrci také sdíleli oficiální artwork k filmu od umělce Billa Sienkiewicze. Na plakátu můžeme vidět několik superhrdinů od Milestonu, včetně Static, Rocket, Icon a Hardware. Je tak jasné, že přesně tyto postavy v nadcházejícím filmu uvidíme. 

Není však zatím jisté, kdy přesně se animáku dočkáme. Vzhledem k náročnosti produkce animovaných titulů by to ale mohlo být buď někdy ke konci příštího roku, nebo na začátku toho dalšího.