Od tvůrců seriálu Na mušce (Killing Eve) se nám na AMC brzy představí nový mrazivý krimi seriál jménem Ragdoll, který bude vyprávět o vyšetřování zločinů hrozivého sériového vraha, jenž je, s ohledem na jeho způsob vraždění, dost pravděpodobně fanouškem Frankensteina od Mary W. Shelleyové. Přesto bychom ale neměli čekat zcela čistě temnou podívanou, protože podle traileru je evidentní, že seriál bude obsahovat i notnou dávku humoru. 

Děj se bude točit kolem vyšetřovacího týmu, který půjde po stopách brutálnímu vrahounovi, co zabil už šest lidí. Mnohem děsivější je však věc, kterou s nimi následně udělal. Veškerá těla totiž rozsekal na kusy, přičemž poté jednotlivé části přišil náhodně k sobě, což mělo za výsledek jednu hrůznou mrtvolu, která se skládala z částí různých těl. K případu byla přiřazena trojice vyšetřovatelů, která se musí pokusit vraha co nejdříve zadržet, protože jeho zabijácké dny rozhodně ještě neskončily. Navíc si z policie utahuje tím, že ji posílá seznam lidí, které plánuje zabít. A co hůř, na onom seznamu je i jméno jednoho z vyšetřovatelů celého případu. Celou věc ještě více zkomplikuje široký zájem médií, který policii rozhodně hon za vrahem ani trochu neulehčuje. 

Celý seriál vnikl podle stejnojmenné předlohy Daniela Colea. Tu do seriálové podoby převedl scénárista a výkonný producent Freddy Syborn, který kromě seriálu Na mušce pracoval i na Sexuální výchově. Zahrají si v něm herci jako Henry Lloyd-Hughes, Thalissa Teixeira, Ali Cook, Lucy Hale a další. Na AMC+ by se ho diváci měli dočkat 11. 11. 2021.