Kdepak, s hranými remaky Disneyho animáků ještě nekončíme. Stále je totiž ve výrobě také předělávka snímku Petr Pan z roku 1953, která tentokrát ponese název Peter Pan & Wendy. A i přestože jsme se ještě stále nedočkali žádného pořádného traileru, Disney se pochlubil oficiálním plakátem, který si můžete prohlédnout níže.

Očekávat tak můžeme stejný příběh, kterého jsme byli svědky v původním animáku. Znovu zavítáme do kouzelné Země Nezemě, ve které věčné dítě Petr Pan a jeho přátelé zápolí se zlovolnými piráty a jejich kapitánem Jamesem Hookem. Do tohoto magického světa, v němž žádné dítě nedospěje, přichází i dívka Wendy a její bratři, kteří se přidávají k Panově dobrodružství. 

Příběh remaku by měl být v podstatě stejný, ale jelikož má v názvu také jméno Wendy, lze očekávat, že malá hrdinka bude v hrané předělávce hrát o něco větší roli.

Co se týče samotného obsazení, představí se nám Alexander Molony jako Petr Pan, Ever Anderson jako Wendy Darling, Jude Law jako slavný Disney záporák kapitán Hook, Jim Gaffigan jako Hookova pravá ruka Smee, Joshua Pickering jako John Darling, Jacobi Jupe jako Michael Darling a Yara Shahidi jako víla Zvonilka. 

O režii a scénář filmu se postaral David Lowery, který minulý rok světu představil svou pozoruhodnou podívanou Zelený rytíř. K celému projektu se vyjádřil následovně:

,,Petr Pan je již dlouho jeden z mých oblíbených příběhů, částečně protože jsem vždy odolával dospívání, ale také kvůli srdci, dobrodružství a představivosti, díky nímž je původní příběh J. M. Barrieho stále tak oblíbený.“

Na scénáři se podílel i Toby Halbrooks, který na Zeleném rytíři pracoval také. Tak snad se bude jednat o Disney remake, který tentokrát bude stát za pozornost.

Filmu se dočkáme někdy v průběhu roku 2023.