Netflix přednedávnem zveřejnil vůbec první krátký klip na seriál Wednesday, který se zaměří na stejnojmennou nejstarší členku milované Addamsovy rodiny. Podívat se na něj můžete níže. V klipu se nám ukáže stará dobrá uťatá ruka, které členové rodiny jednoduše říkají Věc (Thing). A jelikož ne všichni umíme její unikátní znakovou řeč, Netflix byl natolik ochotný, že poskytl i titulky. Věc tak diváky varuje, že se k nim blíží jedna velká hrůza. Nejpodstatnější informací z celého klipu je ale fakt, že prvního traileru se patrně dočkáme příští týden během netflixové akce Geeked Week 2022, která mimo jiné představí důležité nadcházející projekty roku. Přesněji se traileru dočkáme již 6. 6. 2022.

Hlavní role Wednesday se tentokrát ujme devatenáctiletá herečka Jenna Ortega, která například nedávno zazářila v pátém Vřískotu. Také se objevila v hororové komedii Studio 666, o kterou se postarala kapela Foo Fighters. Jsme tak rozhodně zvědaví, nakolik velkou proměnou pro seriál prošla. V seriálu se podíváme do doby, kdy již dospívající Wednesday byla studentkou na akademii Nevermore. Následně v sobě začne objevovat mocné nadpřirozené schopnosti, které se musí naučit ovládat, aby mohla zhatit plány jakési monstrózní síle, jež v místním městečku vraždí lidi. Zároveň také bude muset rozlousknout podivnou záhadu, do které se před 25 lety zapletli oba její rodiče. Do toho všeho se ještě musí potýkat s komplikovanými studentskými vztahy, kterým sama příliš dobře nerozumí.

Tvůrci seriálu se stali Alfred Gough a Miles Millar, oba dva například stojí za scénářem k akčním komediím Tentokrát na východě a Rytíři ze Šanghaje. Na režii by se měl významně podílet i Tim Burton, tudíž o kvalitu snad bude náležitě postaráno. Dále se v seriálu objeví Catherine Zeta-Jones jako Morticia Addams, Luis Guzmán jako Gomez Addams, Jamie McShane jako šerif Donovan Galpin a Isaac Ordonez jako Pugsley, mladší bratr Wednesday. V seriálu se má také objevit Christina Ricci, která si Wednesday zahrála v obou dvou filmech Addmasovy rodiny od Barryho Sonnenfelda. Tentokrát však má ztvárnit zcela novou postavu.

Premiéry na Netflixu bychom se měli dočkat někdy během letošního podzimu.