Už příští týden by měla v Irsku padnout první klapka další řady úspěšného seriálu Wednesday (2022), který se na Netflixu stal vyloženou diváckou peckou. V rámci toho se nám také začíná hezky rozšiřovat obsazení, minulý týden se například měl k seriálu připojit Steve Buscemi (Impérium - Mafie v Atlantic City), který si má zahrát nového ředitele Akademie Nevermore.

Nyní server Variety hlásí, že k druhé sezóně se připojila další známí hvězda. Tou by se měla stát herečka Thandiwe Newton, kterou fanoušci seriálu Westworld (2016) mohou znát jako představitelku Maeve Millay. Vidět jsme ji také mohli ve filmových titulech jako Mission: Impossible II (2000), Crash (2004) a RocknRolla (2008).

V jejím případě však nevíme, koho si ve druhé sezóně vlastně zahraje. Snad se to ale dozvíme po konci hlavní části produkce, stejně tak jsme velice zvědaví, o čem druhá sezóna vlastně bude. Přirozeně můžeme počítat s návratem Jenny Ortegy, která si opět zahraje titulní členku Addamsovy rodiny.

Showrunnery a hlavními scenáristy i nadále zůstávají Alfred Gough a Miles Millar. Vrátit by se mohli i další představitelé slavné pochmurné rodinky, to znamená Catherine Zeta-Jones (Morticia), Luis Guzmán (Gomez), Isaac Ordonez (Pugsley) a Fred Armisen (strýček Fester). A kdo ví, možná se jeden z nich dočká svého vlastního spin-offu, což je možnost, kterou výše zmínění tvůrci už připustili. 

Natáčení druhé řady nějaký ten pátek potrvá, letos se jí tak se vší pravděpodobností nedočkáme. Spíše to vidíme na první měsíce roku 2025, ale ještě si počkáme na oficiální vyjádření od Netflixu, který druhou sezónu považuje za jednu ze svých největších priorit.