Před několika týdny vyšel na nadcházející hororovou sci-fi Vetřelec: Romulus nový trailer, který 20th Century Studios označilo za „finální“. To ovšem neznamenalo, že se jednalo o úplně poslední upoutávku. Výše se tak můžete podívat na nový trailer, který je určen především pro japonský trh.

První polovina se skládá ze scén, které již nabídly předchozí ukázky, nicméně ta druhá už ukáže něco nového. Hrdinové se například ocitnou v pěkně prekérní situaci, kdy se budou muset vyhnout žíravinové krvi xenomorfa ve chvíli, kdy na stanici Romulus nebude fungovat umělá gravitace. Taktéž si budeme moci zmíněného emzáka prohlédnout v jeho plné kráse.

A níže ještě máme dva krátké klipy, které se především zaměřují na postavu Kay (Isabela Merced) a její schovku před xenomorfem. A ano, také jsme si při sledování hned vzpomněli na naše stresující hraní Alien: Isolation

Příběh filmu se zaměří na partu mladých lidí ze vzdáleného světa, do které budou mimo jiné patřit Rain Carradine (Cailee Spaeny) a Andy (David Jonsson). Všichni se tak vydají na opuštěnou stanici Romulus, aby zde ukradli tamní vybavení. Brzy ale zjistí, že stanice není tak docela úplně opuštěná. Film se bude odehrávat mezi událostmi prvního a druhého Vetřelce.

O scénář a režii se postaral Fede Álvarez, který nám nadělil filmy jako remake Lesního ducha (2013) a Smrt ve tmě (2016). Na scénáři spolu s ním pracoval i Rodo Sayagues. Dále se ve snímku objeví herci jako Aileen Wu, Archie Renaux a Spike Fearn.

V kinech od 15. 8. 2024.