Krátce po novém roce nám studio Universal nadělí horůrek jménem Noční koupání. A nyní zde máme také první oficiální trailer, kde se hrůzné napětí dá vyloženě krájet. Podívat se na něj můžete výše.

Příběh by se měl zaměřit na rodinku, jejíž hlavou je Ray Waller (Wyatt Russell), bývalý hráč baseballu z hlavní ligy, který byl kvůli vážné nemoci nucen předčasně odejít do důchodu. Se svou starostlivou manželkou Eve (Kerry Condon), dospívající dcerou Izzy (Amélie Hoeferle) a synem Elliotem (Gavin Warren) se proto přestěhují do novému domova, ve kterém se nachází také bazén. A rodinka je z něho samozřejmě nadšená, hlavně tedy Izzy a Elliot, kteří se už nemohou dočkat, až se v něm začnou čvachtat. 

Nebohá rodinka ale netuší, že temné tajemství jejich nového domova uvolní jakousi strašlivou a zlou sílu, která si už na všechny členy brousí své zuby. Snímek bude vycházet ze stejnojmenného krátkometrážního filmu z roku 2014, o který se postarali Rod Blackhurst a Bryce McGuire.

Jedná se také o projekt, za nímž stojí studia Atomic Monster a Blumhouse Productions, dvě hororové mocnosti, která se na konci minulého roku domluvila na úzké spolupráci. Atomic Monster vede v upoutávce zmíněný James Wan, slavný mistr hrůzy, který je zodpovědný za tituly jako Saw (2004), Insidious (2010) a V zajetí démonů (2013). Na nadcházejícím snímek dohlížel jako jeden z producentů. 

Celovečerní verzi Nočního koupání si opět vzali na starost tvůrci původního kraťasu, tedy Rod Blackhurst a Bryce McGuire. Oba zpracovali scénář, přičemž McGuire se ujal režie.

Dále se ve snímku objeví herci jako Eddie Martinez, Ben Sinclair, Nancy Lenehan, Jodi Long, Ellie Araiza, Preston Galli a Eleanor T. Threatt.

Do našich kin snímek dorazí 4. 1. 2024.