Že jsou děti nevinné? Možná, ale v případě těch v hororu There's Something Wrong with the Children tomu tak nebude. Už jen ten název tomu napovídá. Na oficiální trailer se tak můžete podívat výše.

Margaret (Alisha Wainwright) a Ben (Zach Gilford) se jednoho dne rozhodnou, že stráví pohodový víkend se svými dvěma dlouholetými kamarády Ellie (Amanda Crew) a Thomasem (Carlos Santos). Ti navíc mají dvě roztomilé dcerky jménem Lucy a Spencer, které by nikdy neublížily ani mouše. Zprvu se zdá, že víkend to bude jaksepatří poklidný. Během dne se oba páry vydají na výlety s dětmi a večer je vždy čeká nějaké to popíjení a jiná zábava. Pří jednom výletu ale narazí na místo, ze kterého běhá mráz po zádech. A v jehož útrobách se ukrývá něco strašlivého. 

Na onom místě se totiž nachází temná propast, jejíž hlubiny nevěstí nic dobrého. Oba páry se tak rozhodnou, že ono místo raději opustí. Lucy a Spencer však začne něco přivolávat. Druhého dne tak dospělá čtveřice zjistí, že obě dívky zmizely kamsi do lesů. Kam se vydaly? No jistě, přece zpátky k propasti, do které obě dvě ke zděšení Bena seskočí. Nedlouho poté se ale obě dvě dívky opět vrátí k chatě, ve které všichni přebývali. Dospělí hrdinové ale velice rychle zjistí, že zde něco není v pořádku.

Obě dívky se totiž začnou chovat nejenom divně, ale i sadisticky a agresivně. A to až do takové míry, kdy budou usilovat o život nejen Bena a Margaret, ale i svých rodičů. Je snad možné, že v oné propasti posedla dívky nějaká zlá démonická entita? To se necháme překvapit. 

O režii se postarala Roxanne Benjamin, která pracovala na povídkových hororech jako Southbound a XX. Scénář zas zpracovalo duo T.J. Cimfel a David White, které stojí za horůrkem V pasti z roku 2015.

Oficiální premiéra je stanovená na 17. 1. 2023.