Pokud jste se od mala báli chodit sami do sklepa, tak nadcházející horor jménem The Cellar váš strach zaručeně posílí. Nový hrůzný snímek od studia Shudder se dočkal oficiálního traileru, na který se můžete podívat výše. Příběh bude vyprávět o americké rodince, která se přestěhovala do nového domova. A i když jsou manželé Keira (Elisha Cuthbert) a Brian (Eoin Macken) z velkolepého a útulného domu nadšení, jejich děti Ellie (Abby Fitz) a Steven (Dylan Fitzmaurice-Brady) už příliš velkou radostí nevyzařují. Obzvlášť Ellie se v novém domově vůbec nelíbí, přičemž brzy bude mít k jeho nenávisti o několik dalších důvodů více. Hned v den jejich příchodu se totiž v domě začnou dít velice znepokojivé věci. 

Ellie totiž z nevysvětlitelného důvodu na nějaký čas uvízne zamčená ve sklepě. Dveře se nedaří otevřít ani z jedné strany. Ale i přestože se nakonec mladá dívka ze svého vězení dostane, čekají ji mnohem hrozivější věci. Hned tentýž den se totiž Keira a Brian vydají ven, přičemž své děti nechají uvnitř domu samotné. Poklidný večer to však nebude pro žádného ze členů rodiny. Když totiž v domě vypadnou pojistky, Ellie se bude muset vydat sama do sklepa, ze kterého se však už nevrátí. Zděšení rodiče tak při svém pátrání po ztracené dceři přijdou na hrozivý a neuvěřitelný objev. Jejich sklep je údajně jakousi bránou do jiné dimenze, po které se potuluje hrozivý a nelidský tvor. A pokud jím Ellie byla unesena, se vší pravděpodobností si přijde i pro další oběti.

O scénář a režii se postaral filmař Brendan Muldowney, který je například zodpovědný za oceňovaný krátkometrážní horor The Ten Steps z roku 2004. Mimo jiné je také zodpovědný za celovečeráky jako Surovost, Milovat smrt a Strážci relikvie.

Oficiální premiéra je stanovená na 15. 4. 2022.