Studio XYZ Films má hororový žánr rádo. A už na konci měsíce se od něj dočkáme dalšího hrůzostrašného snímku, který ponese název Hypochondriac. Příběh se zaměří na Willa (Zach Villa), mladého hrnčíře, který si na svůj život moc stěžovat nemůže. I přestože jeho šéf je tak trochu zmetek, práce ho nesmírně baví, má mnoho kamarádů, plus i milujícího přítele, se kterým si nesmírně rozumí. Vše se zdá být dokonalé. Pod veškerou touto parádou se však ukrývá temná Willova minulost násilí a duševní choroby v rodině, kterou se zoufale snaží utajit. Mladého muže se totiž v dětství pokusila zabít vlastní matka. Následně na to se zjistilo, že to nemá vůbec v hlavně v pořádku. 

Willa ale následně začne pronásledovat přízrak jakéhosi hrůzostrašného stvoření, přičemž při pohledu na něj si leckdo z nás může vzpomenout na snímek Donnie Darko. K tomu se ještě připojí nejrůznější noční můry, halucinace a vidiny, které by snad každého člověka opravdu silně znepokojily. A Will se tak začne obávat, že duševní choroba, kterou trpěla i jeho matka, se začíná projevovat i u něj. A když už je řeč u Willově matce, z traileru je patrné, že k němu začne promlouvat i ona. Mimo jiné ho patrně poštve proti jeho příteli, před kterým svého syna varuje. Will se tak bude muset pokusit dostat veškeré své démony ze své hlavy pryč. Pokud jim však propadne, žádná zářná budoucnost ho rozhodně nečeká. Nebo je snad Will pouhopouhým hypochondrem?

O scénář a režii se postaral Addison Heimann, pro kterého bude snímek jeho celovečerním debutem. Dále se ve filmu ukážou herci jako Devon Graye, Paget Brewster, Marlene Forte, Madeline Zima, Yumarie Morales a Chris Doubek.

Oficiální premiéra je stanovená na 29. 7. 2022.