Francouzský režisér Alexandre Aja je hororovým veteránem. A už letos uvede svou další hrůznou podívanou jménem Never Let Go, ve které se v hlavní roli objeví oscarová Halle Berry (Moonfall). Studio Lionsgate se nedávno pochlubilo oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Zmíněná herečka si zahraje matku dvou chlapců (Anthony B. Jenkins a Percy Daggs IV), kterou už mnoho let ohrožují zlovolné mocnosti z okolních lesů. Ale dokud je udržují pohromadě pevná pouta (v tomto případě dokonce i doslovná), tak jim nic nemůže ublížit. Jeden z chlapců však začne pochybovat o existenci zla, což povede k tomu, že se ono posvátné pouto rodiny zpřetrhá. Rázem tak začne nelítostný boj o přežití, ze kterého nikdo z trojce nemusí vyjít se zdravou kůží. Z traileru to vypadá, že by se mohlo jednat o vcelku zábavný lekačkový horůrek, trošku to připomíná i chystané Strážce, které natočila dcera M. Night Shyamalana. 

Filmař Alexandre Aja nám nadělil známé hororové tituly jako Hory mají oči (2006), Zrcadla (2008) a Kořist (2019). O scénář se postarali Kevin Coughlin a Ryan Grassby.

Dále jsou ještě k filmu upsaní herci Matthew Kevin Anderson, Stephanie Lavigne, Mila Morgan, Christin Park a Cadence Compton.

V amerických kinech se film objeví 27. 9. 2024, zatím ale nevíme, zda se objeví i u nás.