Už příští měsíc nám studio Paramount Pictures představí svůj nejnovější thriller, který ponese název The Infernal Machine. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na muže jménem Bruce Cogburn (Guy Pierce), který byl kdysi sice provokativním, ale i tak uznávaným a slavným autorem. Jedno dne ale dojde k hrozivé události, která navždy změní jeho život. Sedmnáctiletý mladík Dwight Tufford (Alex Pettyfer) se dopustí masakru v Knoxville, během kterého zemře 13 lidí. Když je pak zadržen policí, mladík prohlásí, že ho k tomu přinutila Cogburnova kontroverzní kniha jménem The Infernal Machine. Autor se tak následně rozhodne izolovat se od ostatních a začne trávit dlouhá a neveselá léta mimo civilizaci. 

Po mnoha letech ho ale začne dohánět jeho minulost. Začne dostávat vyloženě tunu dopisů od jakéhosi posedlého fanouška, který v nich odkazuje na případ vraždy. Přemíra dopisů nakonec Cogburna přinutí opustit svůj úkryt a konfrontovat svou minulost, před kterou původně utíkal. Cogburnovo pátrání po tom, kdo stojí za manipulací a jeho duševním trápením, tak vede k napínavé jízdě plné strachu a nebezpečí, kde věci nejsou vždy tak jasné, jak se zdají být. A kde vaše činy z předchozích let mohou mít strašlivé následky.

Kdo je onen posedlý fanoušek? A jak do toho všeho zapadá vrah, který na základě autorovy práce působil výše zmíněný masakr? To se necháme překvapit. 

O scénář a režii se postaral Andrew Hunt, který má za sebou drama Miles Between Us. Dále si ve snímku zahrají herci jako Alice Eve, Jeremy Davies, Alex Pettyfer, Iris Cayatte, Ben Temple, Gary Anthony Stennette a Justen Jones.

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 9. 2022.